Carpat Investment și Anteprenoriatul Social

Carpat Invest SRL > Antreprenoriat Social

Obiectivul principal al Carpat Investment îl reprezintă integrarea pe piața muncii a persoanelor din categorii defavorizate, cu preponderență a persoanelor cu dizabilități.

Carpat Invest este autorizată funcționeze Unitate Protejată, contractarea serviciilor noastre având caracter de deductibilitate pentru clienți, conferit de legea 448/2006, art. 78, completat de legea 193/2020 care reglementează acest domeniu.

Adaptarea unei afaceri de producție industrială și transformarea acesteia într-un proiect SOCIAL, se bazează în principal pe îmbinarea unor politici de resurse umane incluzive și non-discriminatorii cu expertizele tehnice, logistice și profesionale ale acestui domeniu.

Soluțiile dezvoltate de grup se traduc în avantaje financiare pentru partenerii noștri, țoată activitatea fiind guvernată de politici ETICE. Începând cu 2021, Carpat Invest a startat parteneriatul cu Ability Hub, acest pas însemnând o decizie fermă a grupului de a investi pe termen lung în domeniul antreprenoriatul social.

Ability Hub este un grup de Unități Protejate, firme, asociații, patronate și alte tipuri de entități cu activități în economia socială. Grupul promovează activitatea profesională a persoanelor cu dizabilități, dezvoltând un sistem propriu de identificare, evaluare, consiliere și integrare a acestora pe piața muncii.

Doriți o ofertă personalizată adaptată companiei dumneavoastră?